Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A független kutatásokon is tarolnak a Levoit párásító készülékei

A független kutatásokon is tarolnak a Levoit párásító készülékei

Egészségügyileg rendkívül fontos, hogy otthonunkban mindig ideális páratartalom uralkodjon. Mivel a fűtés, a hétköznapi teendők és az időjárás is jelentős mértékben befolyásolja ezt az értéket, ezért nagyon sokszor van szükség külső segítségre.

Kifejezetten ezért fejlesztették ki a párásító készülékeket, amelyek jelentős fejlődésen mentek keresztül az elmúlt néhány évben. Ma már léteznek okos funkciókban gazdag, automatizálási lehetőségekkel kecsegtető modellek is, miközben a kínálat évről-évre nő.

Egy párásító megvásárlása emiatt ugyanolyan nagy körültekintést igényel, mint bármelyik másik háztartási kisgépé, ezért sokan elakadnak a megfelelő típus kiválasztásakor már ott, hogy melyik gyártó termékét válasszák maguknak.

A magyar és a külföldi kutatásokban is tarolnak a Levoit párásítók

Amennyiben mi is ebben a dilemmában vagyunk, érdemes lehet számításba venni a Levoit párásítóit, amelyek már nemcsak külföldön, hanem Magyarországon is egyre nagyobb elismerést vívnak ki maguknak a független kutatásokon.

Elég csak megnézni az egyik legnagyobb és legjelentősebb külföldi sajtóorgánumnak tekinthető New York Times oldalát, hiszen a legjobb párásítókat összegyűjtő 2023-as cikkükben toronymagasan vezetik a listát a Levoit által gyártott termékek.

Fontos azonban, hogy már Magyarországon is egyre többen felfedezték maguknak a kimagasló ár-érték aránnyal kecsegtető eszközöket. A független kutatásokra és visszaigazolt vásárlói véleményekre építő Teszt Plussz Magazin legjobb párásítóit tömörítő kutatásába például két Levoit termék is bekerült – méghozzá a legjobbak között.

Hogy melyek azok a párásítók, amelyek érdemesek a figyelemre a gyártó kínálatából? Egyáltalán milyen az ideális párásító? Az alábbiakban mindkét kérdést megválaszoltuk!

Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen egy igazán jó párásító?

Az ideális párásító kétségtelenül az, aminek a működése gyakorlatilag észrevehetetlen a lakásban, csak a mindig optimális páraszinten érzékelhetjük, hogy ott van velünk.

Működése nyugtatja a bőrt és segít könnyebben lélegezni megfázásos időszakokban úgy, hogy nem változtatja nedves esőerdővé a lakást, tehát nem maradnak utána vízcseppek az ablaküvegen vagy a falakon.

Mindezt úgy kell elérnie, hogy a karbantartás tekintetében se okozzon csalódást, kellően nagy kapacitással és rengeteg beállítási lehetőséggel rendelkezzen, szükség szerint pedig még aroma diffúzorként is használható legyen.

A legjobb Levoit párásítók 2023-ban

Hogy melyek azok a Levoit párásítók, amelyeket érdemes számításba vennünk a vásárlás előtt? Az alábbiakban két olyan modellt mutatunk be, amelyek magyar és külföldi kutatásokban egyaránt kimagaslóan jól szerepeltek.

Levoit Classic 300S

A Levoit Classic 300S jelenleg az egyik legjobb választásnak nevezhető, amit nemcsak a kiváló teszteredmények támasztanak alá, hanem az is, hogy az Amazonon több mint 20 ezer értékelés alapján is 4,5 csillagos eredménye van az 5-ből.

Nem véletlenül, hiszen rendkívül hatékony eszköz, akár egy 47 négyzetméteres helyiségben is megállja a helyét, miközben csupán 30 dB-es zajszinten dolgozik, ami elég csendes ahhoz, hogy napközben ne zavarjon minket, éjszakai üzemmódja pedig a nyugodt alvást sem akadályozza.

Egészen hatalmas, 6 literes víztartálya van, amivel nagyon sokáig bírja töltés nélkül, noha praktikus kialakításából kifolyólag már az utántöltése is egyszerű. Saját LED kijelző tartozik hozzá, de okos funkciókból, sőt hasznos társalkalmazásból sincs hiány, így akkor is tudjuk szabályozni otthonunk páratartalmát, ha nem tartózkodunk a lakásban.

Modern és látványos megjelenés tartozik hozzá, de nemcsak a páratartalom szabályozását látja el, hanem a lakás levegőjének illatosításáról is gondoskodik. Legyen szó kellemes levenduláról, citrusos vagy mentás háttérről, esetleg ünnepi fenyőfás jellegről, aroma diffúzorként egyaránt nagyon jó megoldás.

Levoit LV600S

Ha nagyobb teljesítményre és tudásra lenne szükségünk, akkor a Levoit LV600S szintén egy olyan készülék, ami hatékonyan képes megtámogatni a mindennapjainkat. Igazi csúcskategóriaként tekinthetünk rá, ami a hibrid párásítók közé sorolható.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy képes hideg- és meleg párát is generálni, így mi dönthetjük el, hogy az adott helyzetben éppen melyikre van szükségünk. Segítségével akár a 70 négyzetméteres helyiségekben is optimális légkört teremthetünk magunknak, növényeinknek vagy éppen beteg, asztmás gyermekeinknek.

Óriási kapacitásával 6 liter vizet képes befogadni, ami lehetővé teszi, hogy hosszú ideig egyáltalán ne legyen szükség utántöltésre. Egész éjszaka megbízhatóan gondoskodik a megfelelő páratartalom fenntartásáról, miközben modern megjelenése és érintőképernyős kezelőfelülete miatt otthonunk díszévé is válhat.

Rendelkezik saját társalkalmazással, ebből kifolyólag megannyi automatizálási lehetőséget nyújt a tulajdonosok számára, sőt a hangvezérlés is elérhető hozzá. Amennyiben szeretjük a kellemes illatokat, a Levoit párásítója természetesen aroma diffúzorként is jó szolgálatot tesz!